Vuokravälineet

Meiltä löytyy kalustoa tapahtumien tarpeisiin

Järjestämme useita jo vakiintuneita tapahtumia Keski-Suomen alueella ja omistamme jonkin verran omaa tapahtumakalustoa. Ohessa listattujen lisäksi meiltä löytyy mm. aitasuojia, vaaterekkejä, nokkakärryjä, sammuttimia, peilejä, käsipaperitelineitä, työkaluja ja muita pienempiä tarvikkeita. Kysy lisää!

Tarvittaessa kalustolle onnistuu myös kuljetus.

Vuokrattavat kalustot:

Trussit

Trusseilla luot helposti tunnelmaa ja isomman tapahtuman luonnetta. Trusseista voi tehdä sisääntuloportin, audiojärjestelmille kannakkeet tai vaikka oman VIP- loungen.

Kysy lisää!

Peräkärry + kuomu

Vuokralle tarjoamme kuomullista RESPRON laatukärryä. Kärryn pituus on 3,5m, joten sillä kuskaat isommatkin romppeet. Pitkä lava ja kaasutoiminen kippi mahdollistaa myös esimerkiksi moottorikelkan helpon kuljetuksen.

Lavakoko: 150 X 350 X 41 cm
Kantavuus: 410 kg
Kokonaispaino: 750 kg
Omapaino: 340 kg

Pop-up teltat

Vuokraamme telttoja tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin.  Telttamme ovat Pop Up- mallisia PREMIUM pikatelttoja, ja ne ovat nimensä mukaan kevytrakenteisia, kestäviä telttakatoksia jotka on erittäin helppoja pystyttää. 

Telttoja löytyy tällä hetkellä koossa: 

  • 3m*3m
  • 3m*6m

Hintoihin kuuluu aina seinät, vetolaukku ja painot.

Lisähinnasta telttojen väliset liitossarjat ja kourut (voit yhdistellä telttoja vierekkäin ja mahdolliset sadevedet eivät pääse telttojen välistä)

Pöydät ja penkit

Tapahtumistamme tutut ”festaripöydät” ovat ulkojuhliin sopivat kokonaisuudet, joissa on pitkä pöytä ja tuolit. Pöydät on kokoontaitettavia, joten eivät vie kuljetuksessa paljoa tilaa.

Setti sisältää aina 2 tuolia ja pöydän, joihin mahtuu istumaan 8 henkilöä. 

  • Pöydän mitat: 220 x 80 cm (korkeus 75 cm) 
  • Penkin mitat: 220 x 25 cm (korkeus 46 cm)

Hinta sisältää tarvittaessa pöytäliinoille kiinnityskoukut.

Kyltit

Meiltä löydät valmiit kyltit isompaankin tapahtumaan. 

Kysy lisää!

Valot

Valot luovat tunnelman. Olemme tehneet tapahtumiamme vuosia ja huomanneet, että valoilla saadaan luotua hyvää fiilistä ja tunnelmaa helposti. Tämän vuoksi olemme teettäneet omat ”valoketjut” joita on helppo jatkaa. Valoja voit käyttää teltan laidoissa, aidoissa tai esimerkiksi teltan sisällä tuomassa tunnelmaa. 

Yksi pätkä valoketjua on 20m pitkä ja pätkiä voi yhdistää 300m asti.

Lisäksi meillä on pienempiä valosettejä. 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Olen kiinnostunut: