Kauppa

Tapahtumaliput

Kokosimme kaikki tulevien tapahtumiemme liput helposti saataville yhdelle sivulle. Klikkaa oikeassa reunassa näkyvää ”Osta lippuja” -painiketta tai lisää liput sivulla olevista linkeistä ostoskoriin, ja matkasi unohtumattomiin tapahtumiin voi alkaa!

Virallisina lipunmyyntikanavina toimivat nämä verkkosivut (Ext Ventures Oy), tapahtumien verkkosivujen omat kaupat ja Laukaan Satamakahvila.

Ext Ventures tapahtumakauppa

John Smith Rock Festival 20.-22.7.2023

Peurungan upeassa puistomiljöössä järjestetään heinäkuun lopulla jo kuudetta kertaa John Smith Rock Festival. Tämä rockfestivaali järjestetään kaikille, jotka arvostavat helppoutta, rockmusiikkia, rentoa fiilistä, ruokaa, juomaa ja kohtuullisia hintoja. 

Tulevan kesän pääesiintyjät ovat brittiläinen metalliyhtye Cradle of Filth, tanskalainen rockyhtye D-A-D ja suomalainen metallibändi Amorphis. Festaribussit kuljettavat rokkikansaa Jyväskylästä ja Äänekoskelta tapahtumaporteille kaikkina päivinä. Katso tarkemmat lisätiedot tapahtumasta www.johnsmith.fi. Tapahtuma on K18.

Esiintyjät

Torstai 20.7.
Cradle of Filth
The Halo Effect
Sólstafir
Lord of the Lost
Omnium Gatherum
Smackbound
Marianas Rest

Perjantai 21.7.
D-A-D
Soilwork
Sonata Arctica
Perturbator
Swallow the Sun
Equilibrium
Freedom Call
Fear of Domination
Kaunis Kuolematon
Suotana

Lauantai 22.7.
Amorphis
Beast in Black
Kyyria
Danko Jones
Bloodred Hourglass
VOLA
Before the Dawn
Rotting Christ
Scar Symmetry
Vorna
Red Eleven

Ennakkoliput

Lippujen hinnat nousevat portilta ostettuna. VIP-lippuja ei ole saatavilla portilta. Lisätietoa ryhmälipuista ja lisäpalveluista sivun lopussa.

Liput Hinta
3pv 159 €
2pv To-Pe 129 €
2pv Pe-La 129 €
1pv To 85 €
1pv Pe 85 €
1pv La 85 €
Liput Hinta
3pv VIP 269 €
2pv VIP Pe-La 229 €
1pv VIP to 139 €
1pv VIP pe 139 €
1pv VIP La 139 €

Puistossa!-festivaali 28.-29.7.2023

Laukaan Peurungassa järjestettävä Puistossa!-festivaali tarjoaa herkkuja kaikille aisteille! Luvassa on hieman aikuisempaan makuun suunnattua musiikkia, makunystyröitä helliviä ruoka-annoksia ja juomia, sekä parhainta festivaalifiilistä kauniissa puistomiljöössä. Kahden päivän aikana kuullaan upeita suomalaisia artisteja, eikä kattauksesta tule hittejä uupumaan!

Festaribussit kuljettavat kansaa Laukaasta, Jyväskylästä ja Äänekoskelta tapahtumaporteille molempina päivinä. Halutessasi voit nostaa koko festivaalikokemuksen uudelle tasolle ja majoittua Peurungan kylpylähotellissa, joka sijaitsee aivan alueen vieressä. Varaa majoitus täältä.

Katso tarkemmat lisätiedot tapahtumasta www.puistossa.fi. Tapahtuma on K18.

Esiintyjät

Perjantai 28.7.
Klamydia
Ismo Alanko
Erin
Samuli Putro
Dingo

Lauantai 29.7.
Raskasta iskelmää
Olavi Uusivirta
Sir Elwoodin Hiljaiset Värit
Von Hertzen Brothers
Miljoonasade
Steve ’n’ Seagulls

Ennakkoliput

Lippujen hinnat nousevat portilta ostettuna. VIP-lippuja ei ole saatavilla portilta. Lisätietoa ryhmälipuista ja lisäpalveluista sivun lopussa.

Liput Hinta
1pv Perjantai 59,50 €
1pv Lauantai 59,50 €
2pv Pe-La 99,50 €
Liput Hinta
Perjantai VIP 139,50 €
Lauantai VIP 139,50 €
2pv Pe-La VIP 249,50 €

Tasting-tilaisuudet

Matkaa ystäviesi kanssa makujen maailmaan Puistossa!-festivaalin tasting-tilaisuuksissa! Ehkäpä sinua kiinnostaa kokeilla juomavalikoimien uusia ulottuvuuksia, tai haluat viettää herkutteluhetken rauhassa ihmishulinalta? Lisätietoa ja varaukset Puistossa!-festivaalin sivulta.

Saunamaailma

Varaa Peurungan saunamaailmasta omaan käyttöösi Tynnyrisauna ja poreallas!

Saunamaailma sijaitsee Peurungan hotellin ranta-alueella lähellä kaikkia Peurungan palveluita aivan festarialueen vieressä. Varaa mukaan omat pyyhkeet sekä saunajuomat, nauti tynnyrisaunan löylyistä ja porealtaan lämpimästä vedestä.

Vuokraamalla saat yksityiskäyttöösi:
– Tynnyrisauna järvinäköalalla
– Poreallas
– Oleskelualue
– Ulkosuihkut 2 kpl (lämmin vesijohtovesi)

Hinta kahdelta (2) tunnilta on 240 €. Saunamaailmaan liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Peurungan Kylpylähotelliin. Tynnyrisaunaan mahtuu kerrallaan 6-8 henkilöä ja porealtaaseen 7 hlöä. Tynnyrisaunoja ja porealtaita on varattavissa yhteensä 2 kpl.

Ryhmäliput ja lisäpalvelut festivaaleihin

  • Ryhmälippujen tarjoukset (min 8 henkilöä/ryhmä)
  • Juomalippujen myynti 
  • Suurempien ryhmien kuljetukset (min 20 henkilöä)
  • Muut VIP-palvelupyynnöt


Jonne Lehtonen
0400 6678 14, jonne@ext.fi

John Smith Rock Frozen 1.-2.12.2023

Ehdottomasti Suomen Rockeimmat pikkujoulut! Jyväskylän Paviljongin huikeissa puitteissa järjestetty sisäfestivaali, jossa on aistittavissa kesän John Smith Rock Festivaalin tunnelmaa, tonnitolkulla iloisia ihmisiä, sekä toistakymmentä etulinjan artistiryhmää, Suomesta ja ulkomailta. Katso kaikki esiintyjät ja tarkemmat lisätiedot tapahtumasta www.johnsmithrockfrozen.fi. Tapahtuma on K18.

 

Mainospaikat tapahtumissa